I över fyrtio år har jag hållit en lång rad uppskattade kurser med fokus på balans i kropp, sinne och själ. Jag utvecklar och uppdaterar hela tiden mitt utbud. Mina mål är att ligga i framkant av utvecklingen inom mina områden.

 

Kurser 2015 i Stockholm Datum kommer fastställas senare

 

Hur skapar man ett medvetet balanserat liv?

 

Heldagskurs

Tid: 10-17 med paus för 1 timmes lunch.

Plats: Stockholm centralt.

Avgift: 1200:- inkl. moms för privatbetalande. (+ moms vid faktura.)

2000:- + moms för företag.

 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till birgit.off@telia.com

 

Att vara mån om sin balans fysisk såväl som psykisk är mera viktigt än någonsin tidigare. Högt tempo och stark påverkan från den yttre världen gör att vi måste utveckla vår inre styrka lika mycket som den yttre för att vi inte skall riskera att bli överkörda eller göra dumma val.

Att vara medveten om sina behov, vad man vill och inte vill och sin rätt att sätta tydliga gränser är något vi alla behöver ha fokus på. Exempelvis blir många av oss uppringde varje vecka av unga telefonförsäljare med lockande erbjudande. Dessa är snabba på att trycka på en inspelningsknapp som gör att du häftar för ett köp du egentligen inte vill göra eller ens behöver.

En annan sak är att det är viktigt att ha koll på sin etik och moral. När vi ser TV program som Uppdrag granskning med, där vanliga medarbetare inom Landsting, kommuner och företag dröjer med beslut eller gör omedvetna val som sedan får förödande konsekvenser för andra personer. Då förstår vi att vi måste höja vår medvetenhet. Men hur?

Under denna kursdag kommer vi träna vår medvetenhet. Vi kommer att blanda lättare teori med övningar som tränar balansen i kropp och sinne. Målet med kursen är att deltagarna kan gå vidare med en verktygslåda för fortsatt arbete på egen hand.

 

"Lär dig jobba med guidade fantasier"

 

Helgkurs

Tid: 10-17 båda dagar. Med paus för 1 timmes lunch.

Plats: Stockholm centralt.

Avgift: 1800:- inkl. moms för privatbetalande. (+ moms vid faktura.)

2500:- + moms för företag.

 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till birgit.off@telia.com

 

Sinnet består av olika djup och vi kan få tag i spännande och kraftfullt material när vi använder mera kreativa metoder.

Genom ett flexibelt urval av guidade fantasier kommer vi under helgen få pröva på vilket potent verktyg dessa fantasier kan vara till att förstå oss själva och våra klienter bättre.

Vi kommer att varva kortfattad teori med guidade övningar och vi kommer att få pröva på olika tolkningssätt av det material som kommer fram under övningarna.

Eftersom det kan komma fram personligt och känsligt material är det viktigt att vi börjar försiktigt med lättare övningar som bygger upp tilliten i gruppen för att vi sedan kan gå in mera på djupet.

Vi kommer att jobba på både vardagliga och existentiella plan.

Arbetssättet blir med respektfulla terapeutiska inslag.

Det är upp till var och en hur man sedan går vidare med sitt material, det kan vara i en egen terapi eller om man vill ta det med sig som en erfarenhet in i ett professionellt arbete.

För att kunna delta i gruppen behövs inga direkta förkunskaper, det som behövs är ett öppet sinne och en god portion nyfikenhet samt en vilja och en förmåga att på ett lättsamt sätt kunna ingå i en enkel grupprocess med andra.

 

Kurs i självhypnos

 

6 måndags kvällar - återkommer till våren 2015

Tid: 19.00 - 21.00 (21.30)

Plats: Stockholm centralt.

Avgift: 1200:- inkl. moms för privatbetalande. (+ moms vid faktura.)

2000:- + moms för företag. (CD samt kursmaterial indgår i priset)

 

Anmäl dig genom att skicka ett mail till birgit.off@telia.com

 

Kurser i Finland:

 

Stresshantering - Big Mind - Holistisk Biomedicin.

 

oktober 2014

 

Kurserna: Balans i vardagen och Stresshantering samt angränsande teman har avhållits i Jacobstad Finland en till två gånger per år sedan 2009.

 

Kurser i Oslo Norge:

 

"Lär dig jobba med guidade fantasier".

 

Vid frågor och anmälan ring eller maila till Birgit Off.

Olof af Acrelsväg 6, 17164 Solna • mobil: 070-716 82 • mejl: birgit.off(a)telia.com

Awareness & Mindfulness Academy © 2007-2014 •